Ortak Zorunlu (YÖK 5i) ve Üniversite Seçmeli (ÜSD) Derslerin ara sınavlarına katılamayan üniversitemiz öğrencileri, gerekçelerini belgeleyerek ve buradaki formu doldurarak 11 Aralık 2023 tarihine kadar Yabancı Diller Yüksekokulu Zemin katında bulunan UZEM’ e teslim edebilirler. Merkez kampüs dışındaki birimlerde olan öğrencilerin ise ilgili birimlerin öğrenci işlerine müracaat etmeleri gerekmektedir. Merkez kampüs dışında kalan birimlerin öğrenci işlerinin topladığı mazeret dilekçeleri UZEM’ e teslim edilerek değerlendirilir. İlgili derslerin mazeret sınav tarihi ve mazerete dair olumlu veya olumsuz dönüş sizlere sağlanacaktır.

Not: Zamanında teslim edilmeyen ve kanıtlayıcı belgesi eksik olan formlar değerlendirmeye alınmayacaktır.